Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Το βαθύ κράτος της Ελλάδας και ο οχετός της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Παναθηναϊκός είναι το "βαθύ κράτος" του ελληνικού νόθου αστισμού.Είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι, τα παλιά τζάκια της ρεμούλας και του μαυραγοριτισμού μαζί με τα γλοιώδη φέρέφωνά τους, τους δημοσιογράφους. Είναι ο οχετός της ελληνικής κοινωνίας. Από κοντά κι οι οπαδοί της ομάδας του νόθου αστικού κατεστημένου που στην καλύτερη περίπτωση είναι απλώς αφελείς και στην χειρότεροι ίδιοι με τ' αφεντικά τους. Από την προηγούμενη Κυριακή όλα αυτά τα βοθρολύματα στήνουν μια επικοινωνιακή οπερέτα "δι'ασήμαντον αφορμήν" ενάντια στον Ολυμπιακό, γιατί για ακόμα μια φορά δεν σκοπεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους (το βάζουν μόνο στη δική μας άλλωστε) για να στρώσουν την άθλια ποδοσφαιρική τους ομάδα, που μόνο με τη βοήθεια του παρασκηνίου κρατιέται ακόμη στη δεύτερη θέση.


Η απάντηση του Ολυμπιακού - και φυσικά εννοώ του κόσμου του Ολυμπιακού- πρέπει να είναι σαφής. Κανένα συγχωροχάρτι σε προκλητικούς σαλτιμπάνγκους σαν τον Σισέ, τον Λέτο, τον Τζόρβα, τον Καραγκούνη και τον Νίνη. Να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για τη συμπεριφορά τους κι αυτοί και η διοίκηση της ομάδας τους. Στο γήπεδο, στους αγώνες, στα πρωταθλήματα και στις κερκίδες να μείνουν πάντα εκεί που ήταν ανέκαθεν: "από κάτω"...

1 σχόλιο:

 1. Καλημέρα σας,
  Πρέπει να ξέρετε κάτι. Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, κερδίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν, δε, από την άλλη, κερδίζει ο Ολυμπιακός, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω. Όταν μπαίνουν να συγχαρούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τους παίχτες μας και να τους σηκώσουν επ΄ώμου όπως είθισται στα παλαιά χρόνια και τρώνε κλωτσίες από τους Σισέ, Λέτο και Γκοβού, τότε φταίνει οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει ούτε ένα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ, φωτογραφικό καρέ, τηλεοπτικό πλάνο που να αποθανατίζει χειροδικία οπαδού του Ολυμπιακού εναντίον ποδοσφαιριστάς της αντίπαλης ομάδος με τα πράσινα.

  Αλλά, ξέρετε, τώρα...., για όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Για την κατάντια τους, εμείς φταίμε.

  Συγχαρητήρια για το blog σας.
  Φιλικά,
  Κώστας.
  http://giaolaftaieioolympiakos.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή