Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Καλά άρχισε το 2009!

Με μια απλώς αξιοπρεπή εμφάνιση η ομάδα πέρασε από την Τρίπολη με νίκη επί του Αστέρα και αύξησε τη διαφορά από τον -κατά τεκμήριο- πιο αξιόπιστο συνδιεκδικητή του πρωταθλήματος, τον Π.Α.Ο. σε 9 βαθμούς.
Κρατώ από το χθεσινό παιχνίδι την εμφάνιση του Λέτο σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, την αποτελεσματική προσπάθεια του Ντιόγκο και κυρίως του Πατσατζόγλου που απέφερε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Γκαγιέτι, τον πάντα εξαιρετικό Αντώνη Νικοπολίδη και τον κόσμο του Ολυμπιακού που γέμισε μαζικά το πελοποννησιακό γήπεδο.
Πιο πολύ ακόμα κρατώ ένα πανό που έκανε την εμφανισή του στο γήπεδο με την υπογραφή GYZI 7. Άλλη μία απόδειξη ότι οι ολυμπιακοί είμαστε παντού, ακόμα και στις λίγες γειτονιές όπου παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός νόμιζε ότι έχει μεγάλη δύναμη.
Τέλος κρατώ από όλη την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου τα βαθειά χασμουρητά στο "ντέρμπι" Π.Α.Ο.-Α.Ε.Κ. Όπως σωστά παρατήρησε φίλος γαύρος της γειτονιάς μας "μας έχει κακομάθει ο Ολυμπιακός και δύσκολα αντέχουμε να βλέπουμε την κακοποίηση του ποδοσφαίρου στα υπόλοιπα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ".


Στο μπάσκετ είχαμε μια σχετικά εύκολη νίκη επί Πανελληνίου. εδώ ο στόχος είναι ένας και σαφέστατος. Καμιά ήττα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου για να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Έτσι το πρωτάθλημα δύσκολα θα χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου